onze nieuwste productie

Plankenkoorts

Een komedie in twee bedrijven door Maurice de Grauwe, in een regie van Bernard Lucker.

Armand, de manager van een rubberfabriek heeft als enige uitlaatklep theater, zijn secretaresse en ook het regisseren. Hij wil met een eigen bewerkt stuk zeer hoge ogen gooien en rekent daarom op zijn acteurs in deze door hem zelf genoemde: Artistieke Surrealistische Griekse Mythologische productie. Hij wil iedereen verrassen met hetgeen hij op de amateurplanken brengt. Trouwens, wie zal hem ooit durven nadoen om Cleopatra, Julius Caesar en Ishtar, de godin van oorlog en seks, in één productie samen te brengen? Trouwens, zou Inanna, de voorgangster van Ishtar in de Griekse Mythologie door zeven hellepoorten gegaan zijn om haar onderwereld te bereiken?

 

Armand wil met zijn hilarische productie de opperwereld van het amateurtheater bereiken. Nooit heeft een productie zoveel bloed, zweet en tranen gekost, maar alles valt uiteindelijk toch in een bepaalde plooi in het verrassende einde van deze komedie.

 

De spelers Ramses Heydens, Ingrid Pyck, Christine Hallaert, Katia Lambert, Kristof Laukens, Wendy Pinoy, Roderick Creyf, Ann Florizoone, Bernard Lucker.

Data

Woensdag 1 & 8 maart om 20h, vrijdag 3 & 10 maart om 20u, zaterdag 4 & 11 maart om 20u, en zondag 5 maart om 18u.

Kaarten

Enkel in voorverkoop aan € 10 bij voorkeur via info@de-bommelaar.be, of bel 0485 44 80 46, of bij de spelers. Kaartenverkoop vanaf 16 januari 2023.